Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

SHARP izda izjavo o uporabi čipov za tiskanje potrošnega materiala

03-07-2023

SHARP izda izjavo o uporabi čipov za tiskanje potrošnega materiala



     Pred kratkim je Sharp izdal uradno izjavo, da laminatorji znamke Sharp (SHARP), ki se prodajajo na Kitajskem, ne uporabljajo elektronskih komponent, kot so novi izdelki družbe Micron.


      Zakaj bi SHARP izdal takšno izjavo?


      Micron Technology je vodilni proizvajalec pomnilniških čipov na svetu, po moči pa le za Samsung Electronics in SK Hynix. Micron Technology je zelo močno prisotna tudi na kitajskem trgu, z 58-odstotnim deležem svojih prihodkov v državi na vrhuncu.


      21. maja zvečer je ChinaNetNews.com objavil novico, da"Micronovi izdelki, ki se prodajajo na Kitajskem, niso prestali pregleda kibernetske varnosti". Novica je takoj vzbudila veliko pozornosti.


      Kot rezultat pregleda je bila kibernetska varnost Micronovih izdelkov izpostavljena kot potencialna težava in več strani je ugotovilo, da bi nadaljnja uporaba teh izdelkov verjetno povzročila varnostne težave v naši dobavni verigi kritične informacijske infrastrukture, kar bi povzročilo a"spodleteti"rezultat tega pregleda.


      Varnost in zaupnost tiskalnih naprav kot enega najpomembnejših terminalov za končni izpis podatkov in informacij vse bolj resno jemljejo partijski in vladni organi ter zaupne enote na vseh ravneh. Zato je povsem logično, da proizvajalci tiskalnih naprav, ki prodajajo na kitajskem trgu, resno vzamejo incident Micron in namerno izdajo izjavo. Navsezadnje, če varnost njihovih izdelkov ne bi ustrezala zahtevam, jim kitajska stran najverjetneje ne bi dovolila nadaljnjega zajemanja kitajskega trga kot velikega krožnika, v tem primeru pa izgube ne bi bile majhne.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti