Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

kdo smo.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Tip podjetja potrošni material za tiskalnike
glavni trg ZDA, Mehika, Argentina, Peru, Južna Afrika, Malezija, Šrilanka, Sirija, Iran, Združeno kraljestvo, Indija
Blagovne znamke COBOL高宝
Število zaposlenih 201-500 ljudi
letna prodaja 5 milijonov ameriških dolarjev - 10 milijonov ameriških dolarjev
ustanovljeno 1992

Foshan Shunde COBOL Industries CO., Ltd je eden glavnih proizvajalcev potrošnega materiala za tiskanje na Kitajskem. Sedež, ustanovljen leta 1992, se nahaja v čudovitem in gospodarskem središču delte Biserne reke: Shunde, Foshan, provinca Guangdong. Podjetje ima številne visokokakovostne, strokovne prodajne ekipe ter tehnično osebje za raziskave in razvoj. Skupno število zaposlenih v podjetju je skoraj 50 ljudi. Glavna dejavnost podjetja je zagotavljanje strankamponuja kartuše s tonerjem za laserske tiskalnike, trakove za tiskalnike, kartuše s črnilom, komplete za ponovno polnjenje in dodatke.
Podjetje je samostojno razvilo vrsto unikatnih tiskarskih trakov.Z vrhunsko kakovostjo in odlično storitvijo, COBOL Award as"Znana blagovna znamka"v celinski Kitajski.

Podjetje Shunde Cobol Industries Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 1992 in ima ugodno geografsko lokacijo. Sedež ima na območju Shunde National High Technology Development Area in je v bližini pristanišča Shunde Container Port. Smo strokovni proizvajalec, specializiran za uporabo in razvoj potrošnega materiala za tiskalnike.


Z napredno proizvodno opremo, kontrolnimi instrumenti, znanstvenim vodenjem in prvovrstnimi storitvami lahko učinkovito zadovoljimo spreminjajoče se zahteve strank. Naša ponudba izdelkov zdaj zaseda vodilno mesto v industriji potrošnih materialov za tiskalnike, trakove za tiskalnike, kartuše s črnilom, kartuše s tonerjem, črnilne trakove in matrični tiskalnik. 


Do zdaj je mesečna proizvodnja presegla 2.000.000 kosov. Poleg tega smo vzpostavili prodajno mrežo, ki se razprostira na skoraj vseh koncih Kitajske, in si prislužili odličen sloves za stalno visoko kakovostne izdelke in učinkovite poprodajne storitve. 

Pohvaljen kot dobavitelj podjetja "Nacionalni potrošniški akreditirani izdelki", "Enota za prikaz kreditne sposobnosti" s strani vladnih agencij so naši predmeti zelo priljubljeni tudi na čezmorskih trgih, kot so jugovzhodna Azija, Severna Amerika in Evropa.


Poleg tega smo spoznali velik vpliv svetovnih gospodarskih sistemov na Kitajsko, kjer se ogromna proizvodna baza za različne panoge drastično razvija. Naš cilj je izkoristiti čim več priložnosti za osredotočanje virov na razvoj mednarodnega poslovnega sodelovanja.


 Prav tako smo si močno prizadevali za raziskave in razvoj inovativnih izdelkov, da bi lahko pozitivno izpolnili zahteve strank po vsem svetu. "stranka je vir in temelj razvoja podjetja"


zdaj se veselimo še večjega sodelovanja s čezmorskimi strankami na podlagi vzajemnih koristi. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti