Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Razstave potrošnega materiala za tiskalnike Amerike (Mehika)

27-06-2023

Razstave potrošnega materiala za tiskalnike Amerike (Mehika) 



     Glede na mehiške uvozne in izvozne carinske podatke ter poročila o pošiljanju je prvih deset vodilnih podjetij v industriji tiskalnikov in potrošnega materiala predstavljalo 91,55 % vseh pošiljk. Na podlagi te analize podatkov je Regeneration Times tem desetim podjetjem pred sejmom poslal posebna povabila in od njih prejel pozitiven odgovor, na dan pa je sodeloval na sejmu s 86 drugimi kupci.

     Gustavo Molinatti, soorganizator sejma, je povedal,"V zadnjih nekaj letih je prišlo do stalnega pretoka podjetij, ki propadajo, in novih, ki se vzpenjajo, zato pred začetkom vsakega sejma opravimo podrobno analizo uvoznih in izvoznih carinskih podatkov države."  "Letošnji Americas Expo še naprej sprejema najučinkovitejši model potovanja s profesionalnim vabljenjem profesionalnih kupcev, ki izpolnjujejo zahteve in imajo nakupne potrebe na osnovi ena na ena, saj vemo, da je čas vodij posameznih podjetij zelo dragocen, zato povabimo kupce enega za drugim po strogem postopku preverjanja pred začetkom predstave."


     Med večerjo je Regeneration Times podelil tudi nagrade trem lokalnim podjetjem/posameznikom.


Mexico printer consumable


     Po diplomi iz poslovne administracije leta 1988 je Eloy Rios ustanovil Cad Toner, prvo podjetje za predelavo kartuš v Mehiki, in skupaj s svojo ženo vodil Cad Toner, da je postal eden od vodilnih na trgu v Mehiki, ki ga mnogi spoštujejo in ljubijo zaradi njegovih vrednote in strokovnost.


printing consumable


     Z leti je New Toner ohranil svoje temeljne vrednote integritete, predanosti, inovativnosti in visoke kakovosti. V samo nekaj letih je ustanovilo 9 distributerjev po vsej državi, ki zastopajo več kot 500 blagovnih znamk in dobavljajo več kot 200.000 izdelkov na mesec, zaradi česar je eno najuspešnejših podjetij s potrošnim materialom za tiskanje v Mehiki.


Office equipment


     V času svojega življenja sta bila Sanchez in njegova žena predana spodbujanju industrije z različnimi pobudami in izumi, vključno z orodji za polnjenje kartuš. Mnogi so ga prepoznali in si ga zapomnili zaradi njegove integritete in visokega čuta za moralno poslanstvo.


Mexico printer consumable







     

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti