Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Podjetje Semper Workforce Solutions je objavilo rezultate raziskave tiskarske in embalažne industrije v drugem četrtletju.

13-09-2023

Podjetje Semper Workforce Solutions je objavilo rezultate raziskave tiskarske in embalažne industrije v drugem četrtletju.


printing industries


Dave Regan, soustanovitelj in izvršni direktor Semper International, je delil širši pogled na kadrovske trende, potem ko se je poglobil v širša poročila in napovedi, specifična za kadre. »Prišlo je do pomembnih sprememb v delovni sili in razpoložljivosti kvalificiranih delavcev in opažamo ta porast talentov, ki so pripravljeni na delo, v segmentih industrije, ki jim služimo. Gospodarski dejavniki tako za posameznike kot za korporacije so oblikovali bolj pozitivno okolje za delodajalce, da zapolnijo delovna mesta na vseh območjih ZDA v primerjavi s prejšnjimi leti.«


Podatki, zbrani za vsako raziskavo, predstavljajo več industrijskih kategorij: komercialni tisk, embalaža, razstavna grafika in grafika velikega formata, oblačila in dekoracija ter druge. Ključnega pomena za to poročilo je zaveza sodelujočih, da bodo zagotavljali stalne dosledne četrtletne podatke. Semperjev cilj je zagotoviti informacije, ki so uravnotežena kombinacija geografije, prihodkov in vrst podjetij.


Poudarki raziskave v drugem četrtletju 2023 vključujejo:


Donosnost je padla zaradi gospodarske nestanovitnosti. Semper je opazil, da so številne organizacije vključile kratkoročne ukrepe za prihranek stroškov in se osredotočile na večjo učinkovitost.


Nadaljnja osredotočenost na vključevanje novih talentov in zadrževanje, da bi ohranili raven osebja na želeni ravni in bili pripravljeni sprejeti in doseči načrtovano prihodnjo prodajo.


Skupni optimizem in naložbe v pridobivanje osebja v tandemu z izboljšavami opreme in programske opreme bodo v letu 2024 postavili pozitivno platformo.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti