Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Tiskalniki napovedujejo, kakšni bodo ključni trgi komercialnega tiskanja čez pet let

07-09-2023

Crystal Ball: Tiskalniki napovedujejo, kakšni bodo ključni trgi komercialnega tiskanja čez pet let


Printer


Trg: splošni komercialni tisk
Cris SoRelle, izvršni direktor pri Pioneer Press (Greeley, Colorado), pravi, da bo "komercialna tiskarska industrija imela težkih naslednjih pet let." V prihodnje vidi velike spremembe na trgu in predvideva recesijo pozneje v desetletju. »Videli boste, da bodo najbolj zdrava podjetja preživela. Prepričan sem, da smo eden izmed njih. Skozi izzive smo lahko rasli.”


Trg: Direktna pošta
Bruce Mandell, lastnik podjetja Data-Mail (Newington, Connecticut), pravi: "Optimističen sem, da bo čez pet let direktna pošta še naprej kot metoda za rast pridobivanja." Pravi, da trenutno ne vidi ničesar drugega, kar bi odstranilo neposredno pošto s trenutnega položaja. Kar zadeva opravljeno delo, Mandell vidi večjo uporabo barv, ko se tiskalniki prilagajajo novim tehnologijam, agencije pa nadaljujejo z ustvarjalnimi pristopi. Glede uporabe umetne inteligence dodaja: "Upam, da bomo čez pet let lahko učinkoviteje ciljali na posameznike."


Trg: transakcijski
Za Christino Esparza, podpredsednico operacij pri InfoIMAGE (Coppell, Teksas), je lahko, kako bo ta trg videti naprej, odvisno od sprememb zakonodaje, zlasti HP 1807, ki bi finančnim institucijam omogočil elektronsko pošiljanje regulativnih dokumentov. Pravi, da nekatere zvezne države in kneževine prav tako želijo zakonsko določiti zavrnitev pošte kot privzeto, kar bi lahko močno vplivalo na način dostave transakcijske komunikacije, kot so izjave. »Dolgoročno,« pravi, »bomo videli spremembe v količini sporočil, ki jih je mogoče poslati [po pošti], zato bo morala biti vrednost natisnjenih delov višja.«


Trg: neprofitne organizacije
Michael Berning Jr., podpredsednik prodaje in trženja pri Jos. Berning Printing (Cincinnati, Ohio), meni, da se bodo neprofitne stranke tega podjetja začele umikati zmotnemu prepričanju, da bodo zaradi »močnega« tiskanja donatorji domnevali, da neprofitna organizacija ne troši. odgovorno. »Čez pet let,« pravi, »bomo še naprej razkrivali te misli. Navdušen sem nad tem trgom, ki premika meje (namenjena besedni igri) in išče najbolj kul končno obdelavo in učinke, ki jih lahko ponudimo.” Pravi, da postajajo novi procesi in tehnike bolj ekonomični za uporabo in ponujajo neprofitnim organizacijam priložnost, da povečajo donosnost naložbe v trženje in zbiranje sredstev.


Trg: Zdravstvo
»Videli bomo veliko bolj ciljno usmerjeno elektronsko dostavo, ki bo počasi zmanjšala količino papirja,« pravi Cleve Shultz, izvršni direktor in predsednik Data Media Associates (Alpharetta, Georgia). Medtem ko pravi, da je motivacija za e-dostavo odstranitev stroškov in povečanje angažiranosti, pravi, da se prehod "ne bo zgodil čez noč - to bo počasno sprejemanje v različnih delih prebivalstva." V prihodnje Shultz vidi e-kontakt kot stroškovno učinkovitejšo predhodnico tiskanja, ki bo služilo kot nadaljevanje.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti