Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Kako Kyocera Inkjet olajša porod, drugi izzivi

30-08-2023

Kako Kyocera Inkjet olajša porod, drugi izzivi


Kyocera


Kljub razvoju tehnologije in porastu avtomatizacije v proizvodnji postaja vse težje najti delavce s stopnjo usposobljenosti operaterjev tradicionalnih ofsetnih tisk. Usposabljanje je naporno in dodelitev zahtevnih postopkov manj izkušenim operaterjem se je izkazalo kot recept za katastrofo za mnoge operaterje.


Nadalje, glede na resničnost »velikega odstopa« in tega, kar je še vedno nestanoviten trg dela, je večja verjetnost, da se bodo delavci selili iz podjetja v podjetje, iz industrije v industrijo, v iskanju služb, ki bodo bolje ustrezale njihovim željam in potrebam. Glede na to realnost so se stroški dela povečali za 30 % ali več, glede na IT Strategies.


Da bi se temu izognili, morajo imeti tiskarji možnost najemanja iz globljega kroga strokovnjakov, tako da znižajo vstopne ovire, ko gre za njihovo usposabljanje do proizvodne usposobljenosti. Uporabniki produkcijske brizgalne tehnologije, vključno s tistimi, ki uporabljajo Kyocero TASKalfa Pro 15000c, ugotavljajo, da jim tehnologija pomaga pri premagovanju delovnih in drugih izzivov.


Zakaj brizgalni lajša obremenitev


Proizvodna brizgalna tehnologija temelji na platformi zanesljivosti. Preprosto povedano, je brizgalni tiskalnik zmožen nemotenega delovanja in minimalnih izpadov v primerjavi z na primer sistemi, ki temeljijo na tonerju. Z vidika dela se lahko več časa na zaposlenega porabi za dejavnosti, ki ustvarjajo dohodek.

V primerjavi s tonerjem je brizgalni enostavnejši postopek, ki vključuje manj korakov postopka od začetka do konca. To močno zmanjša potrebo po posredovanju operaterja, kar strokovnjakom omogoča, da porabijo več časa za delovanje stiskalnice in manj časa za prilagajanje, odpravljanje težav in gašenje drugih ad hoc požarov. Namesto tega se lahko upravljavec osredotoči na spremljanje kakovosti, polnjenje in raztovarjanje zalog ter zagotavljanje nemotene oskrbe s črnilom.


Številna podjetja, ki prehajajo na proizvodnjo brizgalnih tiskalnikov z ofsetne opreme ali opreme, ki temelji na tonerju, ugotavljajo, da lahko spremenijo mešanico delovne sile. V nekaterih primerih preprostost upravljanja brizgalnega tiska in zanesljivost postopka omogočata, da lahko en sam zaposleni enostavno upravlja več kot eno stiskalnico. Ta realnost je lahko božji dar za tiskarska podjetja, katerih zmogljivosti niso omejene s tehnologijo, ki jo uporabljajo, ampak s pomanjkanjem delavcev za upravljanje stiskalnic, ki jih imajo.


Rešitev Kyocera


TASKalfa Pro 15000c je brizgalni tiskarski stroj s podajanjem listov, zasnovan z mislijo na preprosto uporabo in servisiranje. Tisk je mogoče upravljati prek uporabniškega vmesnika, ki odpravlja ugibanje o delovanju stroja, medtem ko je črnilo mogoče obnoviti, tudi ko se tiskanje nadaljuje. Poleg tega lahko operater stiskalnice enostavno zamenja večino zamenljivih delov, kar pomeni hitrejšo vrnitev v proizvodnjo. Na globlji ravni lažja uporaba in servis pomenita, da lahko širši krog potencialnih zaposlenih – tudi navzkrižno usposobljenih zaposlenih – uspešno upravlja stroj in ohranja proizvodnjo v skladu z načrtom.


»Eden od glavnih ciljev, ki smo si jih zasledovali pri razvoju TASKalfa 15000c, je bil narediti upravljanje tiskarne čim bolj enostavno in intuitivno,« pravi Fred Morrone, višji vodja trženja produkcijskega tiska pri Kyoceri. "Naše stranke to teorijo zdaj udejanjajo v praksi in uživajo v veliki fleksibilnosti dela in robustnejših potekih dela."


Ta vgrajena enostavna uporaba presega preprosto tiskanje. Končna obdelava z dodano vrednostjo je preprosta zahvaljujoč večnamenskim pladnjem za medije, podajalnikom medijev, sistemu za zlaganje in premostitvenim sistemom za povezavo podajalnika medijev z glavno enoto ali od sistema za zlaganje do sistemov za končno obdelavo, ki vključujejo zgibanje in luknjanje. »Z uporabo teh intuitivnih sistemov za razširitev nabora tistega, kar je mogoče proizvesti v tisku,« pravi Morrone, »lahko podjetja strankam ponudijo večje možnosti personalizacije in resnično povečajo dohodek ter ponovijo poslovanje.«


Zasnovan za donosnost


Medtem ko prednosti TASKalfa 15000c pri olajšanju dela pomagajo pri enem od današnjih ključnih proizvodnih izzivov, se zmožnost stiskalnice, da pomaga pri soočanju z drugimi izzivi, osredotočenimi na proizvodnjo, ne konča pri tem. Tisk, ki deluje s hitrostjo 146 barvnih strani na minuto, ponuja spremenljive podatke in personalizacijo pri stopnjah proizvodnje, ki presegajo sisteme, ki temeljijo na tonerjih. Kakovost tiska – z močnimi in natančnimi barvami, ostrim besedilom in drobnimi črtami ter gladkimi prelivi – je na voljo z ločljivostjo 600 x 600 dpi. Doda še več proizvodne prilagodljivosti, saj lahko obdeluje velikosti papirja do 13"x 19,2", s težo do 12 točk ali 360 g/m² in zagotavljajo izjemne rezultate na nepremazanih papirjih, obdelanih z brizgalnimi ali premazanimi tiskalniki. Končno lahko uporabniki TASKalfa Pro 15000c izkoristijo budno oko Kyocerine predane ekipe za podporo.

Veliko bolj kot osnovne operacije je koncept "enostavne uporabe" v središču kakovosti izpisa, ravni produktivnosti in prilagodljivosti delovnega toka TASKalfa Pro 15000 – tri konkurenčne prednosti, ki postavljajo Kyocero v ospredje sodobnega proizvodnega tiskanja. Enostavnost uporabe? Recimo temu "enostavnost poslovanja".

»Številna podjetja, ki so vlagala v TASKalfa 15000c, so dosegla odlične rezultate,« pravi Morrone, »njegova vsestranskost omogoča podjetjem, da odklenejo novo rast na trgih direktne pošte, komercialnega tiskanja, transakcijskega in drugih tiskalnih trgov. Navdušeni smo, da lahko delimo, kako lahko mediji pomagajo ponudnikom plačilnih storitev doseči njihove cilje dobičkonosnosti in olajšajo izzive dela, proizvodnje in še več.«



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti