Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Kyocera bo v tem letu predstavila nove potrošne izdelke za tiskalnike

05-06-2023

Kyocera bo lansirala nove potrošne izdelke za tiskalnike


     Pred kratkim je bil Isato Watanabe, vodja drugega prodajnega oddelka oddelka za tiskalne naprave Kyocera (China) Trading Co., Ltd., intervjuvan z mediji o njegovih pogledih na kitajski trg in novih tiskalnih glavah, ki jih bo Kyocera lansirala leta 2023 . 

   

          Dejal je, da se digitalno brizgalno tiskanje hitro razvija tudi na Kitajskem zaradi osredotočenosti države na varstvo okolja. Trenutno tržno povpraševanje po industrijskih tiskalnih glavah še narašča.


          Natančneje, digitalizacija v oglaševalskem in keramičnem sektorju je razmeroma zrela, medtem ko tekstilni sektor hitro raste v zadnjih nekaj letih, sektor kartona od lani, sektor etiket pa od letos kaže močan zagon. Številni proizvajalci že uporabljajo tiskalne glave Kyocera v tekstilnem in POD sektorju, vendar je digitalizacija še v teku.


          Kyocera pričakuje, da bo v tem letu lansirala brizgalne tiskalne glave serije EX. Ta izdelek dosega visoko konkurenčno zmogljivost izdelka in ceno na današnjem trgu. Uporablja se lahko predvsem v sektorjih tekstila, kartona in POD, trenutno pa napreduje pri vrednotenju in razvoju po namestitvi na stroje. Ta tiskalna glava ima tri glavne oblikovne značilnosti v primerjavi s prejšnjimi izdelki.


         Prvič, tiskalne glave serije EX imajo najnovejšo različico vgrajene piezoelektrične zavore za enostavno namestitev in natančnejše tiskanje. Drugič, tiskalne glave serije EX imajo piezoelektrično zavoro v visoko trdni škatlasti konstrukciji za večjo varnost. Nazadnje so tiskalne glave serije EX razvile pomožno pot obtočnega toka v bližini odprtine za pravokotno šobo za pravo obtočno glavo.


Kyocera printer head


                                                         EX600(NOV IZDELEK)


Kyocera Compatible products


                                      EX600RC(NOV IZDELEK)


     G. Isato Watanabe je o prihodnjem razvoju tiskalnih glav Kyocera dejal:"Kar zadeva tiskalne glave, menim, da obstaja več smeri glede na lastnosti, ki jih zahteva trg: prvič, v obstoječih aplikacijah obstaja potreba po višji produktivnosti, višji kakovosti slike in širšem naboru črnil; drugič, na področju novih aplikacij, vzdržljivost tiskalnih glav za posebna črnila; in drugič, tiskanje pod posebnimi pogoji.

         

      Kyocera bo kot odgovor na te zahteve in pričakovanja še naprej izboljševala svoje obstoječe izdelke, razvijala in izdelovala nove izdelke ter dodatno krepila dejavnosti tehnične podpore.


      Poleg tega je skupina Kyocera vključena v dejavnosti družbene odgovornosti podjetij na področju okolja. V zadnjih letih je Kitajska izdala tudi številne predpise o varstvu okolja, zlasti v tiskarski industriji, kjer so različne zahteve, kot je zmanjšanje hlapljivih snovi in ​​odpadkov, postale vse strožje.


      S temi zahtevami verjamem, da vsi v tradicionalni tiskarski industriji trdo delajo na različnih dejavnostih izboljšav. Glede na procese in postopke tradicionalnega tiska je morda prehod na digitalno najlažji način varovanja okolja.


      Z vidika obremenitve delovnih mest lahko digitalizacija pomembno prispeva k tiskarski industriji, saj omogoča zmanjšanje poteka procesa tako pri tradicionalnem kot pri brizgalnem tiskanju. Na njegovi podlagi bo Kyocera še naprej izboljševala in razvijala tiskalne glave, da bi sledila visoki kakovosti slike in hitrosti običajnega tiskanja ter zadovoljila povpraševanje na trgu in spodbujala digitalizacijo tiskarske industrije.


      


     

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti