Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

COBOL Fabric Printer Ribbon za OKI 5560 5760

25-07-2023

COBOL Fabric Printer Ribbon zaREZ 5560 5760


     Tiskanje sveta, začenši zCOBOLKartuša s trakom OKI 5760!


printer consumable

     COBOL OKI5760tiskalniški trak je visokokakovosten potrošni material, zasnovan posebej za tiskalnike OKI, ki zagotavlja odlične rezultate in dolgotrajno vzdržljivost vaših tiskalnih opravil. Ne glede na to, ali gre za domačo pisarno ali poslovno okolje,COBOL OKI5760  bo zadovoljil vaše potrebe po tiskanju.


     COBOL OKI 5760Kartuša s trakom je več kot le potrošni material – je nepogrešljiv spremljevalec vaših tiskalnih opravil. Zagotavlja odlične rezultate tiskanja in oživlja vaše dokumente in slike. Ne glede na to, ali morate tiskati vsakdanje pisarniške dokumente, učna gradiva ali tržna gradiva, je to za vas.


OKI printer ribbon

     Izdelan je iz vrhunskih materialov in je podvržen strogemu nadzoru kakovosti, da se zagotovi, da je vsak natis zadovoljiv. Njegova vzdržljivost in stabilnost vam omogočata, da samozavestno opravite veliko število tiskalnih opravil, ne da bi morali pogosto menjati potrošni material. To vam ne prihrani le časa, ampak tudi denar.


     COBOL OKI 5760trak je zasnovan z mislijo na uporabniško izkušnjo. Namestitev je enostavna in hitra ter ne zahteva posebnih znanj. Poleg tega ima preprost in jasen operacijski vmesnik, ki vam omogoča preprosto prilagajanje nastavitev tiskanja za prilagojene rezultate tiskanja.


OKI5760 OKI5560


     poleg tegaCOBOL OKI 5760trak ima inteligentno prepoznavanje, ki samodejno identificira modele tiskalnikov in ravni črnila ter zagotavlja natančne napovedi tiskanja in upravljanje črnila. To vam omogoča boljši nadzor nad stroški tiskanja in izogibanje odpadkom.





Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti