Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Kartuša s trakom iz tkanine, združljiva s Cobolom, IBM 4679 Sp200

21-07-2023


                         Kartuša s tkaninskim trakom, združljiva s CobolIBM 4679 Sp200


     Pri proizvodnji kasete s trakom, od natančne izdelave kalupov do visokokakovostne formule inženirske plastike ABS,COBOLTrak vedno stremi k odličnosti, stremi k natančnemu prileganju in gladkemu delovanju, okvir je gladek in upogljiv za večkratno razstavljanje in zamenjavo, ustrezen vrtilni moment rotacijske osi pa prispeva k gladki in dolgotrajni življenjski dobi tiskalnika in zaščiti tiskalnika.

     poleg tegaCOBOLtrakovi so javno označeni s specifikacijami vsakega izdelka (širina, dolžina), stopnjo črnila, datumom izdelave in drugimi indikatorji delovanja, da zaščitijo temeljne interese uporabnika in ustrezne izbire.

     31 let izkušenj v proizvodnji in prodaji, tako da je kakovostCOBOLTrakovi so bili vedno vzdrževani na celoviti odlični in stabilni ravni in nenehno izboljšujejo proizvodni proces, posvečajo veliko pozornost upravljanju, izboljšajo učinkovitost proizvodnje, da bi izpolnili visoko kakovost uporabnika, nizke stroške zasledovanja večine uporabnikov predanost večini uporabnikov niz stroškovno učinkovitih in visokokakovostnih tiskarskih trakov z visoko stopnjo izdelkov.


Ribbon Cartridge


     Ta okvir s trakom je primeren za STARSP200/212/500/512/542/2000 mikro (POS) tiskalniki za registrske blagajne v trgovskih centrih in supermarketih.

      Noge pokrova kasete se ne samo trdno prilegajo, da zagotovijo tesnost in trdnost pokrova, ampak so tudi namazane, da zagotovijo udobje odpiranja pokrova za jedro in so bolj odporne na večkratno spreminjanje; prenosni del, vrtenje gredi glavnega in namestnika rotorja je enakomerno in gladko, namestitev stroja, da se trdno prilega, stroj ne bo obtičal. Z leti je bil dobavljen številnim domačim nakupovalnim središčem in velikim verigam supermarketov ter je z leti prejel njihovo afirmacijo in podporo.


IBM printer ribbon

      

Ploskost - visoka gostota (neprozorna), brez preskakovanja, brez štrlečih vozlov, da se zagotovi gladko premikanje tiskalne igle na površini podnožja traku, ne zaradi strganja in spotikanja kvačkane igle, kar močno zmanjša obrabo tiskalne glave.

Zaključek - rob traku je mehak in čist, svetel rob, da se zagotovi, da trak v procesu pogostih udarcev ne bo razpršen, kosmat, da se zagotovi odpornost traku in življenjska doba tiskalne glave;

Črnilo - črnilni trak vsebuje enakomerno črnilo brez blokov odvečnih oljnih madežev, dotik s prsti brez očitnega onesnaženja, pod predpostavko, da ima dolgo življenjsko dobo tipkanja, pa tudi za zagotovitev, da je površina vozovnice (površina papirja) čista, jasna pisava;

Izdelava kasete - kaseta je debela, površina je gladka in spolzka, pokrov pokrova okvirja je tesen in brezšiven.

   







Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti