Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Zakaj izbrati Cobol?

27-09-2022

Zakaj izbrati Cobol?


COBOL je opravil sistem vodenja kakovosti ISO9001, sistem vodenja okoljske kakovosti ISO14001, kitajske izdelke za okoljsko označevanje, sistem upravljanja meritev ISO10012 in druge pomembne kvalifikacijske certifikate

printing consumable


contract abiding


                 government procurement platform



Seznanjen z javnimi viri, platformo za vladna naročila in drugimi elektronskimi postopki zbiranja ponudb. Izvedba analize izvedljivosti na ponudbenem projektu za zagotovitev nemotenega zbiranja ponudb.



Pravočasne informacije

Posebej dodeljeno osebje bo vsak dan zbiralo in posodabljalo informacije o ponudbah vsake regije, obvladovalo dinamiko ponudb vsake regije in se pravočasno uskladilo z učinkovito objavo ponudb. Izberite ustrezne projekte in jih ponudite uporabnikom COBOL-a v zbiranje ponudb.


printing consumable



Izkušena

Izdelki COBOL so široko prepoznavni med našimi kupci in so že večkrat zmagali na razpisih in bili uvrščeni v ožji izbor za projekte javnih naročil centralnih državnih organov.


Kitajska vladna mreža javnih naročil

Uradna spletna stran državnih javnih naročil (dobava po dogovoru)

E-tržnica centralnih javnih naročil

Center za nabavo organizacij neposredno pod Centralnim komitejem KPK

China Direct Agreement Supply System

Davčna nabavna mreža


Izberite nas

Bolj profesionalno, bolj priročno in učinkovitejše!



Foshan ShundeCobolIndustrial Co., Ltd., ustanovljeno leta 1992, je eno od vodilnih podjetijpotrošni material za tiskalnikeproizvodnja na Kitajskem, ponudbakartuše s tonerjem za laserske tiskalnike, trakovi za tiskalnike, kartuše s črnilom, kompleti za ponovno polnjenje in dodatki. Naši objekti pokrivajo 6.000 kvadratnih metrov in imamo več kot 200 zaposlenih, od katerih jih 30 % raste skupaj z nami v 10 letih.





Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti