Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Strankam služite s srcem in čustvi!

24-10-2022


                         Strankam služite s srcem in čustvi!


Zanesljiv nadzor kakovosti



Opravil je mednarodni sistem vodenja kakovosti ISO9001, mednarodni okoljski sistem ISO14000, certificiranje izdelkov z okoljsko oznako na Kitajskem in certificiranje sistema upravljanja meritev ISO10012. Ena od ključnih točk naše politike vodenja kakovosti je posvečanje pozornosti težavam s kakovostjo izdelkov, redno izvajanje aktivnosti meseca kakovosti, izvajanje usposabljanja za vodenje kakovosti in odpravljanje težav s kakovostjo.

printer consumable


Izpolnite potrebe strank

Redno zbirajte zahteve kupcev po izdelkih, razvijajte izdelke, ki so bližje zahtevam kupcev, in strankam omogočite določene prednosti v tržni konkurenci.

international environmental system


Povečajte inovativnost

Nenehno uvajanje napredne proizvodne opreme, opreme za testiranje in tehnikov. Hkrati z raziskavami in razvojem izdelkov nenehno prijavljamo patente za izume in uporabne modele"zaščititi"Novi izdelki COBOL.

printer ribbon


Zberite moč enotnosti

"Enotnost je moč in enotnost lahko premaga vse nevarnosti". Za naročila, ki jih je prizadela epidemija, se bomo trudili uskladiti dostavo v drugih regijah; V pestri sezoni kopičenja naročil bomo mobilizirali vse strani podjetja. Samo v celoti zagotoviti dobavo blaga strankam.

printer consumable


Foshan Shunde Cobol Industrial Co., Ltd., ustanovljen leta 1992, je eden od vodilnihpotrošni material za tiskalnikeproizvodnja na Kitajskem, ponuja lasertiskalnikkartuša s tonerjem,trakovi za tiskalnike,kartuša, kompleti za ponovno polnjenje in dodatki. Naši objekti pokrivajo 6.000 kvadratnih metrov in imamo več kot 200 zaposlenih, od katerih jih 30 % raste skupaj z nami v 10 letih.


Z vrhunsko kakovostjo in odlično storitvijo, COBOL Award as"Znana blagovna znamka", ki ima več kot 2000 maloprodajnih trgovin in agentov po vsej državi. Medtem bodite zaupanja vredni in navedeni kot PRVO IZBERITE podjetje za osrednje in pokrajinske ponudbe.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti