Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Tiskalni trak Fujitsu DPK700/710/720/6750

27-04-2023


Fujitsu DPK700/710/720/6750 

                   

Tiskalni trak znanje

  

Igelni tiskalnik uporablja matrični udarec v glavi tiskalnika, da udari po traku in ustvari učinek tiskanja na natisnjenem papirju. Kakovost traku je pomemben dejavnik pri določanju učinkovitosti in življenjske dobe tiskalnika.

 

Na splošno je trak še vedno v uporabi, čeprav je črnilo suho in brez barve, kar lahko zlahka povzroči, da se tiskalnik pokvari! V primerjavi s poceni nadomestnimi trakovi je strošek zamenjave tiskalne glave visok!



Previdnostni ukrepiza uporabo tiskalniškega traku

1. Ne uporabljajte slabših trakov:

Uporaba slabšega traku med postopkom tiskanja lahko zlahka povzroči, da se pokrov škatle ne poveže tesno s kaseto, kar povzroči ohlapne barvne pasove. Črnilo za trak slabe kakovosti bo vstopilo v igelni šiv tiskalne glave in se strdilo. Povečanje upora igle tiskalne glave lahko zlahka povzroči zlom igle in, kar je še resneje, lahko povzroči pregorevanje pogonskega čipa ali motorja tiskalne igle.


2. Namestitev traku mora biti razumna:

Če namestitev traku ni razumna ali na mestu, se bo trak na obeh straneh tiskalne glave med transportom obrnil in odstopal, kar lahko povzroči, da se tiskalna igla neposredno dotakne besednega valja in obrabi iglo, kar povzroči zlom igle in druge napake. .



COBOL Visoka kvalitetaTiskalni trakFujitsu DPK700/710/720/6750


Cobol je na področju potrošnega materiala za tiskanje že 31 let in je ena najbolj znanih blagovnih znamk na celinski Kitajski. S stabilno produktivnostjo in kakovostjo smo že več kot 20 let imenovani za dobavitelje kitajskih vladnih ministrstev.  

Fujitsu DPK700/710/720 /6750 je eden naših glavnih konkurenčnih izdelkov!

printer consumable



Fujitsu printer ribbon




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti