Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Proizvajalec potrošnega materiala za tiskalnike COBOL Uradne predstavitve nove blagovne znamke: BONDERY

11-07-2023

COBOLlansiranje nove blagovne znamke,"BONDERY"in živite in zmagujte skupaj!


01 Profil blagovne znamke


     BONDERY, blagovna znamka potrošnega materiala za tiskanje podjetja Foshan ShundeCOBOL Industrial Development Co., Ltd. in njegovi glavni proizvodi zajemajo vrsto profesionalnega potrošnega materiala za tiskanje, kot je nprbobnaste kartuše, tonerji,kartuše s črnilom,trakovi za tiskalnikein tako naprej.

     Upoštevanje"narediti sto let blagovne znamke, industrijskega modela, simbioze in zmagati"Koncept BONDERY vzpostavlja celovito tržno postavitev, tehnično ekipo in servisni sistem, da ustvari stroškovno učinkovito in visokokakovostno zagotavljanje izdelkov, je zavezan izpolnjevanju potreb uporabnikov, zagotavljanju kakovostnih in učinkovitih storitev.

     V prihodnosti se bo BONDERY še naprej držal znanstvenega razvoja, si drznil inovirati, pogum za vodenje, da bo kitajska industrija potrošnega materiala za tiskanje vlila novo vitalnost.


Printer Consumable




02 Zgodba blagovne znamke


     Navdih za BONDERY je prišel iz The Parchment Scroll. Protagonist Pergamentnega zvitka, Hefi, živi revno in skromno življenje, tako da za svojega gospodarja žene kamele, nato pa se zaljubi v hčer bogatega trgovca, zaradi česar si obupno želi spremeniti svoj položaj in želi postati veliki poslovnež in uspešen prodajalec.

     Da bi preveril njegove sposobnosti, ga je gospodar poslal v mesto Betlehem, da bi prodal ogrinjalo, saj ga je iz trenutka sočutja podaril novorojenčku, ki je potreboval toplino v votlini blizu gostilne, in njegova iskrenost in strast je navdušila mojstra, ki mu je dal 10 pergamentnih zvitkov in mu rekel:"Vsak pergamentni zvitek beleži načelo, zakon ali poslovno resnico".


Printer manufacturer

 

     

     S pergamentnim zvitkom in glavnico, ki mu jo je dal njegov gospodar, je Hafei zapustil čredo in odpotoval v daljno deželo ter uradno začel svojo prodajno kariero, da bi samostojno služil za preživetje.

     Nekaj ​​let kasneje je Hafei postal bogat trgovec in se poročil z dekletom, ki ga je ljubil. Njegovi uspehi so rasli in kmalu je na Arabskem polotoku nastal ogromen trgovski imperij.

     Navdihnjen od"Pergamentni zvitek"inCOBOLdolgoročno strateško načrtovanje,"BONDERY"Blagovna znamka je nastala na podlagi koncepta"Trudimo se po najboljših močeh pomagati našim strankam, ki imajo prepričanja in strasti, doseči uspeh ter povečati vrednost sebe in obeh strani".



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti