Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Strokovnjak za potrošni material za tiskalnike: dejavnost COBOL junija 2023!

26-06-2023

Strokovnjak za potrošni material za tiskalnike:COBOL Aktivnost junija 2023!


Zaključna seja


Printer Consumable


     Majski zaključni sestanek je potekal po načrtu, s poudarkom na kakovosti izdelkov, hitrem odzivanju na zahteve kupcev, zagotavljanju individualnih rešitev za različne stranke ter učenju inovativnosti in spreminjanju načina razmišljanja o našem delu.

     Pozdravljamo nove člane ekipe, da se nam pridružijo in podjetju ponudimo več možnosti in plastičnosti. Veselimo se prihodnosti in smo zgled! Za aktivno dokončanje naloge majhnih partnerjev spodbujajte nagrade za priznanje, da zagotovite pozitivne povratne informacije.


printing consumable


Printer Consumable


Izmenjava usposabljanja


printing consumable


     Partnerji so bili povabljeni, da obiščejo podjetje za usposabljanje in izmenjavo. Usposabljanje in izmenjava sta se v glavnem vrtela okoli štirih glavnih delov trženja blagovnih znamk, proizvodnih storitev, tržnih politik in izletov. Spodbujati komunikacijo med seboj in vzpostaviti globlje sodelovanje in prijateljski odnos.


Dejavnosti ozaveščanja


Printer Consumable

     Da bi dodatno spodbudili zaposlene in partnerje k"optimizirati – podjeten"konceptu, dati poln nastop in mobilizirati kolektivno modrost članov ekipe, povečati kohezijo ekipe in se odpraviti proti cilju. Gopal's Party Branch je organiziral skupinsko gradnjo in razvojno dejavnost za partijske člane podružnice, hrbtenico podjetja in partnerje.


     Dogodek je vključeval številne zabavne timske igre, ki so preverjale tiho razumevanje, takojšnjo reakcijo in sposobnost izražanja informacij članov ekipe. Skozi nekaj iger so članiCOBOL in partnerja sta se zelo dobro spoznala.


     Drugi dan smo se vsi udeležili aktivnosti na vrhu. Nekateri člani ekipe so se med potjo spodbujali in podpirali ter namakali svoja oblačila z znojem, preden so končno dosegli vrh in preizkusili veselje zmage.



Varnostno usposabljanje


Printer Consumable


     Da bi učinkovito izvajali mesec varnosti pri delu 2023, je skupnost Desheng v sodelovanju z Gopalom izvedla obsežno praktično vajo evakuacije in reševanja ter požarne opreme v sili. Vse osebje Gopala se je udeležilo usposabljanja za ozaveščanje o požarni varnosti in obvladovanje načinov evakuacije v sili, evakuacije v sili ter samopomoči in medsebojne pomoči.


printing consumable


Festival zmajevih čolnov


Printer Consumable


     Ob festivalu zmajevih čolnov je podjetje osebju podelilo niz majhnih ugodnosti, da bi se bolje počutili doma.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti