Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Ionski vodnik za tiskalnik z iglo

16-09-2022


                         Priročnik za izbiro tiskalnika z iglo


Printer consumable



Določite področja uporabe

Za različna področja uporabe je treba kupiti različne vrste tiskalnikov s peresi. Trenutno je razdeljen na dve kategoriji:"splošni igelni tiskalnik"in"poseben igelni tiskalnik". Če se uporablja predvsem za dnevno tiskanje računov in računov, je priporočljiv nakup posebnega tiskalnika potisnih računov.


Zanesljivost kakovosti

Še posebej pomembna je zanesljivost tiskalnika. Tiskalnik z visoko zanesljivostjo lahko izboljša delovno učinkovitost, sicer bo to vplivalo na delovno učinkovitost in delovno razpoloženje. Dobre tiskalne glave so na splošno opremljene s popolnoma novimi visoko natančnimi tiskalnimi glavami iz mikro ogljikovih zlitin; Življenjska doba dobre tiskalne glave je do 400 milijonov krat/iglo; Povprečni čas med okvarami dobrega tiskalnika lahko na splošno doseže 10000 ur.

Needle Printer


Varčno

ribbon

Zagotovite kakovostno storitev

Poleg kakovosti in cene tiskalnikov s peresi je lahko pomembno tudi, ali lahko trgovci z blagovnimi znamkami zagotovijo visokokakovostno storitev (ne omejeno na pravočasen odziv, vljuden odziv in učinkovito rešitev) in uporabnikom omogočijo dobro izkušnjo s podrobnostmi."čarobno orožje"!



Tiskalna glava igelnih tiskalnikov COBOL BD610K in BD735KII ima življenjsko dobo do 400 milijonov krat/iglo in lahko tiska dolgo časa, kar zagotavlja tiskanje računov na vseh področjih življenja;


COBOLBD610K se uporablja za trak BD610K (splošen trak TP-717K), BD735KII pa za trak LQ630. Trak, ki se uporablja za oba tiskalnika, je na trgu zelo pogost in ekonomičen, zato naj vas kasneje ne obremenjuje preveč s stroški potrošnega materiala.


Poleg tega ima COBOL posebno servisno ekipo, ki lahko uporabnikom zagotovi profesionalno in popolno poprodajno podporo, s čimer se izogne ​​skriti nevarnosti uporabe in vzdrževanja tiskalnika.



Foshan Shunde Cobol Industrial Co., Ltd., ustanovljen leta 1992, je eden od vodilnihpotrošni material za tiskalnikeproizvodnja na Kitajskem, ponuja lasertiskalnikkartuša s tonerjem,trakovi za tiskalnike,kartuša, kompleti za ponovno polnjenje in dodatki. Naši objekti pokrivajo 6.000 kvadratnih metrov in imamo več kot 200 zaposlenih, od katerih jih 30 % raste skupaj z nami v 10 letih.


Z vrhunsko kakovostjo in odlično storitvijo, COBOL Award as"Znana blagovna znamka", ki ima več kot 2000 maloprodajnih trgovin in agentov po vsej državi. Medtem bodite zaupanja vredni in navedeni kot PRVO IZBERITE podjetje za osrednje in pokrajinske ponudbe.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti