Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Vzdrževanje igelnega tiskalnika

11-10-2022


                         Vzdrževanje igelnega tiskalnika




Podajte osnovno garancijo

printer consumable


1. Postavite v primerno okolje. Tiskalnik mora biti nameščen v stabilnem, čistem delovnem okolju, odpornem na vlago, brez kislin in alkalij, stran od virov toplote, virov potresa in neposredne sončne svetlobe.


2. Uporabite visokokakovosten trak. Visokokakovosten trak običajno temelji na visokokakovostnem črnilu in najlonskem traku z nizko korozivnostjo in dobro fluidnostjo delcev; Tračna osnovna barka je na splošno varjena z ultrazvočno tehnologijo, ki je gladka in gladka ter ni enostavno zlomiti traku in igle.


3. Uporabljajte kakovosten papir. Papirja slabe kakovosti, neravne površine in spojev ne uporabljajte za tisk, kolikor je to mogoče, sicer tiskalna glava ne bo delovala gladko in se bo igla zlomila.


4. Na tiskalnik ne postavljajte drugih predmetov. Zlasti kovinski predmeti, kot so bucike in sponke za papir, lahko preprečijo, da bi tujki padli v tiskalnik z iglami in tako poškodovali notranje komponente ali vezja.


Poskrbite za redno nego

ribbon


1. Redno čistite prah in ostanke papirja. Redno čistite prah in ostanke papirja v tiskalniku z majhno krtačo ali sesalnikom, da preprečite, da bi se prah in ostanki papirja, ki so ostali na bankovcu, prijeli na tiskalni valj in vplivali na normalno tiskanje.


2. Redno preverjajte trak. Ko se ugotovi, da je trak zmečkan, puhast in natisnjene besede postanejo svetle, je potrebno trak pravočasno zamenjati. Ne uporabljajte obrabljenega traku, sicer se lahko igla zlomi.


3. Tiskalno iglo redno čistite. Pri tiskalnikih, ki so bili v uporabi dlje časa, bosta črnilo in umazanija traku blokirala luknjo vodila igle v tiskalniku, vplivala na tiskanje in zlahka povzročila zlom igle.


Upoštevajte pravila uporabe

toner cartridge


1. Pravilno uporabite gumbe za podajanje/odstranjevanje, pomik v vrstico, premor in druge gumbe na nadzorni plošči.


2. Nastavite ročico za nastavitev debeline papirja na tiskalniku v ustrezen položaj glede na vrsto papirja za tiskanje.


Izogibajte se nasilni uporabi

printer consumable


1. Prosti tek tiskalnika mora biti čim manjši.


2. Med tiskanjem ne trgajte papirja na silo.


3. Poskusite se izogniti tiskanju voščenega papirja.


4. Med tiskanjem se izogibajte nenadnemu izklopu ali izpadu električne energije.



Foshan Shunde Cobol Industrial Co., Ltd., ustanovljen leta 1992, je eden od vodilnihpotrošni material za tiskalnikeproizvodnja na Kitajskem, ponuja lasertiskalnikkartuša s tonerjem,trakovi za tiskalnike,kartuša, kompleti za ponovno polnjenje in dodatki. Naši objekti pokrivajo 6.000 kvadratnih metrov in imamo več kot 200 zaposlenih, od katerih jih 30 % raste skupaj z nami v 10 letih.


Z vrhunsko kakovostjo in odlično storitvijo, COBOL Award as"Znana blagovna znamka", ki ima več kot 2000 maloprodajnih trgovin in agentov po vsej državi. Medtem bodite zaupanja vredni in navedeni kot PRVO IZBERITE podjetje za osrednje in pokrajinske ponudbe.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti