Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Združljiv POS tiskalniški trak DPS3200 za Fujitsu

05-09-2023


                         Združljiv POS tiskalniški trakDPS3200za Fujitsu


Printer ribbon


DPS3200tiskalniški trak lahko strankam reši naslednje točke:


1. Težava vzdržljivosti: trak DPS3200 je izdelan iz visokokakovostnih materialov in optimiziranega dizajna, ki lahko prenese visoko hitrost tiskanja in pogosto uporabo, s čimer se reši problem enostavne obrabe ali deformacije držala traku in podaljša življenjska doba.


2. Težavnost zamenjave: kaseta s trakom DPS3200 je skrbno optimizirana zasnova, zaradi česar je zamenjava trakov preprosta in hitra, s čimer se reši problem, da morajo stranke porabiti veliko časa in truda pri zamenjavi trakov, in izboljša učinkovitost.


3. Težave z združljivostjo: tiskalniški trak DPS3200 za različne znamke in modele tiskalnikov, kot so HP, Canon, Epson itd., Za rešitev problema združljivosti, ki ga morajo kupci upoštevati pri izbiri traku, da se zagotovi, da trak je popolnoma prilagojen kakovosti in konsistentnosti tiska.


4. Slabi rezultati tiskanja: kaseta s trakom DPS3200 lahko zagotovi jasne in žive rezultate tiskanja, s čimer rešuje boleče točke strank zaradi zamegljenosti, potemnitve in drugih težav s kakovostjo pri tiskanju dokumentov, fotografij ali drugih slik ter naredi izpise bolj žive in lepe.


Z reševanjem teh težav kupcev združljivi tiskalniški trak DPS3200 POS lahko zagotovi stabilno in zanesljivo izkušnjo tiskanja, zaradi česar je postopek tiskanja lažji in učinkovitejši za stranke z zadovoljivimi rezultati tiskanja.


Kako pomladiti trak pisalnega stroja


Če želite pomladiti trak pisalnega stroja, lahko poskusite z naslednjimi koraki: 


Odstranite trak s pisalnega stroja: Začnite tako, da odstranite trak s pisalnega stroja. To običajno lahko storite tako, da dvignete pokrov traku in nežno izvlečete tuljave traku.


Očistite trak: z mehko krpo ali vatirano palčko nežno očistite trak. Odstranite prah, umazanijo ali posušeno črnilo, ki se je morda nabralo na traku. Pazite, da ne pritisnete preveč ali uporabite močnih kemikalij, ki bi lahko poškodovale trak.


Namočite trak: napolnite plitvo posodo ali pladenj z majhno količino čistilnega ali denaturiranega alkohola. Trak potopite v alkohol in se prepričajte, da je popolnoma prekrit. Pustite, da se namaka približno 10-15 minut. To bo pomagalo raztopiti posušeno črnilo in pomladiti trak. 


Posušite trak: po namočenju odstranite trak iz alkohola in ga nežno osušite s čisto krpo ali papirnato brisačo. Poskrbite, da odstranite vso odvečno vlago. Obesite trak ali ga položite ravno, da se popolnoma posuši na zraku, preden ga znova namestite v pisalni stroj. 


Ponovno namestite trak: Ko se trak posuši, ga previdno znova namestite v pisalni stroj. Prepričajte se, da je pravilno poravnan in da so tuljave varno nameščene. Zaprite pokrov traku in preizkusite pisalni stroj, da se prepričate, da pravilno deluje. Opomba: pomlajevanje traku pisalnega stroja morda ne bo vedno uspešno, še posebej, če je trak prestar ali poškodovan. Če se trak po teh korakih ne izboljša, je morda čas, da ga zamenjate z novim.


Proizvajalec


Foshan Shunde CobolIndustrial Co., Ltd. Ustanovljen leta 1992, je eden od vodilnih proizvajalcev potrošnega materiala za tiskalnike na Kitajskem, ki ponuja kartuše s tonerjem za laserske tiskalnike, tiskalniške trakove, kartuše s črnilom, komplete za ponovno polnjenje in dodatke. Naši objekti pokrivajo 6.000 kvadratnih metrov in imamo več kot 200 zaposlenih, od katerih jih 30 % raste skupaj z nami v 10 letih.


Z vrhunsko kakovostjo in odlično storitvijo, COBOL Award as"Znana blagovna znamka", ki ima več kot 2000 maloprodajnih trgovin in agentov po vsej državi. Medtem bodite zaupanja vredni in navedeni kot PRVO IZBERITE podjetje za osrednje in provincialne ponudbe.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti