Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Kompatibilen tiskalniški trak Fujitsu DPK8580 800 810

21-09-2023


                        Kompatibilen tiskalniški trak Fujitsu DPK8580 800 810


Printer Ribbon

 

Hvala za vaše zanimanje za FujitsuDPK8580/800/810trak za tiskalnik! Predstavili smo vam visoko zmogljiv in visokokakovosten nosilec traku, da bo vaše tiskanje bolj gladko in učinkovitejše!


FujitsuDPK8580/800/810 tiskalniški trak uporablja napredno tehnologijo in natančne proizvodne postopke za zagotavljanje stabilnosti in vzdržljivosti traku. Ne glede na to, ali gre za intenzivna tiskalna opravila ali dolga obdobja neprekinjenega tiskanja, naši nosilci trakov ohranjajo odlično zmogljivost in zagotavljajo, da je kakovost vašega tiska vedno enaka.


Naša držala za trakove so tudi enostavna za uporabo. Trakove je enostavno namestiti in zamenjati v nekaj preprostih korakih. Še več, naša držala za trakove imajo dolgo življenjsko dobo, kar zmanjša potrebo po pogostih menjavah in naredi vaša tiskalna opravila učinkovitejša.


Poleg visoke zmogljivosti in enostavne uporabe jeDPK8580/800/810 tiskalniški trak ponuja odlično združljivost. Primeren je za široko paleto različnih modelov tiskalnikov, kar vam omogoča enostavno spopadanje z različnimi potrebami po tiskanju, ne glede na to, ali ga uporabljate v pisarni ali doma.


Ko izberete FujitsuDPK8580/800/810 tiskalniški trak, boste uživali v vrhunski kakovosti tiskanja, učinkovitih hitrostih tiskanja in priročni uporabniški izkušnji. Ne glede na to, ali ste v službi ali doma, vam bodo naša držala za trakove pomagala pri boljšem tiskanju!



Fujitsu DPK8580


Foshan Shunde Cobol Industrial Co., Ltd. Ustanovljen leta 1992, je eden od vodilnih proizvajalcev potrošnega materiala za tiskalnike na Kitajskem, ki ponuja kartuše s tonerjem za laserske tiskalnike, tiskalniške trakove, kartuše s črnilom, komplete za ponovno polnjenje in dodatke. Naši objekti pokrivajo 6000 kvadratnih metrov in imamo več kot 200 zaposlenih, od tega 30 % zaposlenih, ki rastejo skupaj z nami v 10 letih.


COBOL funkcija tiskalniškega traku:
1) kompakten dizajn;
2) v lasti polnih kalupov;
3) edinstveno črnilo za trak;
4) velik prihranek stroškov.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti