Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

COBOL: Izobraževanje, korporativna odgovornost, nadaljevanje ljubezni

06-09-2022


                         Sklad za izboljšanje talentov je prejel za skrb za otroke zaposlenih


V začetku novega semestra je kadrovska služba organizirala in izvedla a"slovesnost za otroke zaposlenih v podjetju COBOL ob vpisu na idealno univerzo in izdajo sredstev za intelektualno obogatitev", ki otrokom zaposlenih izreka iskrene čestitke ob vpisu na idealno univerzo, da bo vsak družinski član zaposlenega resnično občutil srečo in toplino.

printer consumable


Zhou Hailu, generalni direktor COBOL-a, se je udeležil predstavitve"sklad za krepitev talentov"zaposlenim in iskreno čestital njihovim otrokom za trud, da so se vpisali na želeno fakulteto.

printer ribbontalent enhancement fund

Po podelitvi so bili k zahvalnim nagovorom povabljeni predstavniki zaposlenih. Izrazili so globoko hvaležnost podjetju za skrb in spodbudo otrokom zaposlenih.

printer consumable

Na ta način podjetje gaobao ohranja ljubezen živo in upanje cveti.



Foshan Shunde Cobol Industrial Co., Ltd., ustanovljen leta 1992, je eden od vodilnihpotrošni material za tiskalnikeproizvodnja na Kitajskem, ponuja lasertiskalnikkartuša s tonerjem,trakovi za tiskalnike,kartuša, kompleti za ponovno polnjenje in dodatki. Naši objekti pokrivajo 6.000 kvadratnih metrov in imamo več kot 200 zaposlenih, od katerih jih 30 % raste skupaj z nami v 10 letih.


Z vrhunsko kakovostjo in odlično storitvijo, COBOL Award as"Znana blagovna znamka", ki ima več kot 2000 maloprodajnih trgovin in agentov po vsej državi. Medtem bodite zaupanja vredni in navedeni kot PRVO IZBERITE podjetje za osrednje in pokrajinske ponudbe.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti