Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

COBOL: OKTOBAR 2022 Mesečni povzetek

12-10-2022


                        COBOL: OKTOBAR 2022 Mesečni povzetek




Skupna raba upravljanja

printing consumable

Na mesečnem povzetku septembra se je predsednik Zhou kot osrednji govornik srečanja osredotočil na"upravljanje"na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj z vodenjem podjetja.


monthly summary meeting

Učinkovito upravljanje se izvaja s treh vidikov:


·Odgovorna oseba


Omogočite zaposlenim, da služijo denar, zgradite spoštljivo in vključujoče srečno delovno mesto ter izvajajte redna usposabljanja, da se ekipa močno razvija.




·Cevno jedro


Usmerjeni v ljudi in poslovno usmerjeni. Naj zaposleni uživajo v svojem delu in se počutijo toplo in varno.




· Stevard


Opravite dobro delo pri upravljanju ciljev in izvedite analizo izvedljivosti, raziskave, razstavljanje, nadzor, pregled in povzetek cilja.


Nagrada pravočasna

Ustrezno nagrajujte ekipe in posameznike, ki opravijo mesečne naloge, spodbujajte motivacijo zaposlenih za doseganje ciljev in mobilizirajte entuziazem zaposlenih.

managementprinting consumable

 
Direktor trženja napove delovne cilje in naloge za oktober, razčleni cilje po plasteh, definira naloge vsakega posameznika in upa, da bo v sprinterskem stanju dosegel en cilj za drugim.

monthly summary meeting




Foshan Shunde Cobol Industrial Co., Ltd., ustanovljen leta 1992, je eden od vodilnihpotrošni material za tiskalnikeproizvodnja na Kitajskem, ponuja lasertiskalnikkartuša s tonerjem,trakovi za tiskalnike,kartuša, kompleti za ponovno polnjenje in dodatki. Naši objekti pokrivajo 6.000 kvadratnih metrov in imamo več kot 200 zaposlenih, od katerih jih 30 % raste skupaj z nami v 10 letih.


Z vrhunsko kakovostjo in odlično storitvijo, COBOL Award as"Znana blagovna znamka", ki ima več kot 2000 maloprodajnih trgovin in agentov po vsej državi. Medtem bodite zaupanja vredni in navedeni kot PRVO IZBERITE podjetje za osrednje in pokrajinske ponudbe.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti