Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

Mesečni povzetek COBOL 20220704

05-07-2022

Povzemite rast, zgradite sanje in pojdite naprej



1、 Predstavitev novega izdelka


Tehnični inženir vam bo podrobno razložil osnovne parametre, izjemne prednosti, plastičnost in druge relevantne podatke novega tiskalnika; Za zagotavljanje ciljno usmerjenih izdelkov in storitev za stranke v bodoči natančni in trajnostni prodaji.

COBOL

printer ribbon




2、 Pregled dela


V mesecu juniju smo izvedli vrsto del na področju kakovosti izdelkov za reševanje obstoječih problemov v zvezi s kakovostjo izdelkov iz treh delov: odkrivanje težav, odpravljanje vzrokov in odprava težav. Opisuje tudi rešitve za pogoste težave s tiskanjem in si prizadeva za spodbujanje izboljšav poprodajnih storitev, tako da so lahko stranke brez skrbi, sproščene in sproščene.

Monthly Summary meeting



3、 Slovesna otvoritev


Da bi proslavili uradni začetek projekta tiskalnika, je ministrstvo za človeške vire posebej pripravilo preprosto slovesnost ob predstavitvi tort in sladic.

COBOL


4、 Razglasitev nagrade


Direktor trženja je objavil kadre, ki so opravili nalogo v juniju in nalogo prodaje v juliju.


printer ribbon


Foshan ShundeCobol Industrial Co., Ltd. Ustanovljen leta 1992, je eden od vodilnih proizvajalcev potrošnega materiala za tiskalnike na Kitajskem in ponuja lkartuša s tonerjem za tiskalnik aser, trakovi za tiskalnike, kartuše s črnilom, kompleti za ponovno polnjenje in dodatki.





Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti