Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

COBOL združljiv tiskalniški trak za EPSON ERC-39 ERC-43

02-06-2023


                         Združljiv tiskalniški trak ERC-39 ERC-43


   

     Kaj je tiskalniški trak?

    Tiskalni trak je edinstven trak za igelne tiskalnike. Z drugimi besedami, jedro traku je nameščeno na tiskalniški trak (kaseto), ki je pritrjen na tiskalnik. Povedano bolj slikovito: trak je kot črnilo v brizgalnem tiskalniku in nosilec traku je kot kartuša s črnilom.

     Sestava traku je zelo enostavna, narejena je iz traku najlonske svile, vtkanega v osnovo traku po namakanju in barvanju s črnilom.

     Trak za tiskalnik: nepogrešljiv pripomoček za opremo za tiskanje. Običajno je sestavljen iz kovinskega okvirja in vretena za nošenje traku. Glavna funkcija je zagotavljanje različnih barvnih trakov za komercialni tisk različnih dizajnov in grafik. Ima tudi funkcijo prilagajanja napetosti traku za zagotavljanje kakovosti tiska. torej...



     Tiskanje je neizogiben del našega vsakdanjega dela in življenja. Ne glede na to, ali tiskamo dokumente, fotografije ali račune, vsi potrebujemo visokokakovostne natise.COBOL ERC-39/ERC-43 tiskalniški trak vam ponuja prav to.


printing consumable


     ERC-39/ERC-43tiskalniški trak je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki vam zagotavlja jasne in živahne rezultate tiskanja. Ima tudi odlično vzdržljivost in zanesljivost za izpolnjevanje vaših dolgoročnih potreb po tiskanju.


EPSON printer ribbon


     NamestitevERC-39/ERC-43 trak za tiskalnikje tudi zelo enostaven, le slediti morate navodilom za namestitev in zamenjavo. To vam ne prihrani le časa, ampak tudi zagotavlja boljšo zaščito vašega tiskalnika.


ERC-39 printer cartridge


     Širok nabor aplikacij: za različne scenarije, za tiskanje izpiskov, bančnih knjižic itd.


     Če iščete visokokakovosten, enostaven za namestitev in cenovno dostopen potrošni material za tiskanje,ERC-39/ERC-43je prava izbira za vas. Ne glede na to, ali gre za domačo ali komercialno pisarno, vam bo nosilec traku ERC-39 zagotovil boljšo izkušnjo tiskanja.




     


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti