Cobol: olajša delovno življenje

Tiskanje boljšega življenja!

Skrbimo, boljši smo!

BONDERY kartuša s tonerjem: Q2612X CC388X CF232A CRG051 CE278A CRG328

16-08-2023

Kartuša s tonerjem BONDERY: 

Q2612X CC388X CF218A CF219A CF228A CF277A


Toner Cartridge


     

     BONDERY, blagovna znamka potrošnega materiala za tiskanje družbe Foshan Shunde COBOL Industrial Development Co., Ltd. in njegovi glavni proizvodi zajemajo vrsto profesionalnega potrošnega materiala za tiskanje, kot je npr bobnaste kartušetonerjikartuše s črnilomtrakovi za tiskalnike in tako naprej.


     Izdelki s kartušami s tonerjem so lahko združljivi s tiskalniki HP, Brother, Pentax, Lenovo, Canon in drugimi običajnimi blagovnimi znamkami, na enem mestu za izpolnitev potreb vsakega uporabnika različnih znamk potrošnega materiala za tiskanje.


     BONDERY se prav tako drži koncepta zelenega varstva okolja, vedno bodite pozorni na pisarniško okolje uporabnika. Pri zaščiti tiskarskega učinka in tiskarske izkušnje bodite bolj pozorni na združljivost izdelkov, tako da je ugodna za recikliranje, v kombinaciji z avtomatizirano proizvodnjo za stabilizacijo delovanja izdelka.


Predstavitev izdelka in razlogi za priporočilo


Q2612X CC388X CF232A CRG051 CE278A CRG328 Toner

ŠT. MODELA: Q2612X

  • Enostavno dodajanje strukture prahu, trije koraki lahko enostavno spremenijo prah, recikliranje, stroškovno učinkovito.

  • Hitra in gladka identifikacija tiskalnikov, dobro ujemanje s tiskalnikom, močna združljivost.

  • Tiskanje besedila visoke ločljivosti, črnina na mestu.


printer consumable

ŠT. MODELA:CC388X

  • Samostojni čip lahko natančno beleži stanje uporabe potrošnega materiala.

  • Deli in komponente po slojih pregleda, kakovost je zagotovljena.

  • Močan oprijem tonerja, trdna fiksacija.



Toner Cartridge

ŠT. MODELA: CF232A/CRG051

  • Nadgradnja izkoristka strani, znižajte stroške tiskanja ene strani.

  • Izbran kakovosten toner, enotni in fini delci.

  • Močna vodoodpornost, voda ne madeži; močna stabilnost, trenje ne zbledi.



Q2612X CC388X CF232A CRG051 CE278A CRG328 Toner

ŠT. MODELA:CE278A/CRG328

  • Izdelek je opremljen s čipom, na stroju je pripravljen za uporabo, priročen in učinkovit.

  • Postopek večkratnega tesnjenja, poslovite se od prahu in ozona, ki nastajata med postopkom tiskanja, kar ustvarja zeleno pisarniško okolje.



Kaj je kartuša s tonerjem?


     Kartuša s tonerjem je odstranljiva komponenta, ki se uporablja v laserskih tiskalnikih in fotokopirnih strojih za dovajanje tonerja, finega prahu, v tiskalni mehanizem. Odgovoren je za prenos tonerja na papir med procesom tiskanja. Kartuše s tonerjem so običajno sestavljene iz plastičnega ohišja, ki drži prah tonerja in lahko vsebuje tudi enoto bobna ali druge komponente, potrebne za postopek tiskanja. Ko se toner v kartuši izprazni, jo lahko zamenjate z novo kartušo in tako nadaljujete s tiskanjem.


     Kartuše s tonerjem so na voljo v različnih velikostih in konfiguracijah, odvisno od določenega modela tiskalnika ali kopirnega stroja, za katerega so zasnovane. Običajno so specifične za določeno znamko in model tiskalnika, zato je pri nakupu nadomestne kartuše pomembno zagotoviti združljivost.


     Kartuše za toner so na voljo tako v različicah proizvajalca originalne opreme (OEM), ki jih izdela proizvajalec tiskalnika, kot v združljivih ali predelanih različicah, ki jih proizvajajo tretja podjetja. Kartuše OEM so običajno dražje, vendar so zajamčeno združljive in zagotavljajo visokokakovostne izpise. Združljive ali predelane kartuše so pogosto cenovno ugodnejše, vendar se lahko razlikujejo glede kakovosti in zmogljivosti.


     Zamenjava kartuše s tonerjem je razmeroma preprost postopek. Tiskalnik ali kopirni stroj ima običajno določen prostor, kamor je vstavljena kartuša, ki jo je mogoče enostavno odstraniti po navodilih proizvajalca. Pomembno je, da s kartušo ravnate previdno in se ne dotikate bobna ali drugih občutljivih komponent.


     Redno menjavanje kartuše s tonerjem je potrebno za ohranjanje optimalne kakovosti tiskanja in zagotavljanje nemotenega delovanja tiskalnika ali kopirnega stroja. Življenjska doba kartuše s tonerjem je odvisna od dejavnikov, kot so količina opravljenega tiskanja, kompleksnost tiskalnih opravil in uporabljene nastavitve. Nekateri tiskalniki lahko podajo oceno preostale količine tonerja, drugi pa morda zahtevajo vizualni pregled, da se ugotovi, kdaj je potrebna zamenjava.


     Na splošno je kartuša s tonerjem ključna komponenta laserskih tiskalnikov in fotokopirnih strojev, ki je odgovorna za dovajanje tonerja v prahu na papir med postopkom tiskanja.













   


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti